Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Pot aparea complicatii in timpul operatiei de marire a sanilor? Dar dupa operatia de implant mamar?

Atunci cand decizi sa iti faci o operatie de marire a sanilor, principalul lucru la care te gandesti este acela daca acestea implica riscuri si care sunt acelea.

Inserarea de implanturi mamare prin metode chirurgicale, fie ca este vorba de reconstructie mamara sau cu scopuri estetice, prezinta aceiasi factori de risc pe care ii prezinta si un alt tip de operatie.

Riscurile unei operatii de marire a sanilor si tratarea acestora

Printre riscurile pe care le implica operatia de marire a sanilor cu implant mamar sunt: reactiile adverse la anestezie, hematom (sangerare post-operatorie), serom (o acumulare de fluid), o infectie la nivelul inciziei. Ultima complicatie aparuta poate conduce chiar la o noua interventie chirurgicala cu scopul dezinfectarii si curatarii zonei afectate, dar in anumite cazuri chiar si la scoatere implanturilor.

Complicatiile specifice operatiei de marire a sanilor includ: dureri de sani, alterarea senzatiilor la nivelul sanilor, impiedicarea functiilor de alaptare, ridare vizibila, asimetrie, subtierea tesutului sanilor sau apropierea excesiva a sanilor, fara a mai avea acea distanta necesara intre ei.

Printre tratamentele specifice ale complicatiilor ce pot aparea in urma operatiei de marire a sanilor – contractura capsulara si ruptura capsulara – se numara monitorizarea periodica MRI si examinarile fizice.

Mai mult, complicatiile si operatiile secundare legate de felul in care a decurs operatie de implant in sine, uneori chiar din cauza dispozitivelor foloste, pot cauza rani si cicatrici permanente in cazul a 6-7% dintre paciente.

Din punct de vedere statistic, 20% dintre femeile care trec prin operatia de marire a sanilor si 50% dintre femeile care au trecut prin-o operatie de reconstructie mamara, au fost nevoite sa isi scoata implanturile la aproximativ 10 ani de la implantare.

Ce complicatii pot aparea in cazul operatiei de marire a sanilor?

Totusi, nu trebuie sa te impacientezi intrucat sunt rare si vei fi informata in legatura cu orice posibil risc. Diferiti factori pot produce complicatii: caracteristicile tesutului sanului, reactia sanului la implant, adica lucruri care nu pot fi prevazute dinainte.

Din acest motiv, cele mai frecvente riscuri ale operatiei de marire a sanilor implica:

  • Sangerare - in primele 24 ore de la operatie si in cazuri rare, dupa saptamani sau luni, iar in acest caz trebuie drenat sangele, interventia facandu-se sub anestezie generala sau locala (preferabil generala), iar dupa interventie se lasa un tub de drenaj inca 24 ore;
  • Infectie - posibilitatile de tratament sunt: administrarea unui antibiotic, daca tratamentul cu antibiotic nu da rezultate, se poate scoate implantul din "buzunarul" facut, se spala locul si se reaseaza implantul la locul lui sau se scoate implantul, se asteapta cateva saptamani si apoi se repune in locul lui;
  • Capsula - este invelisul intarit care se formeaza in jurul implantului, poate duce la dureri si schimbari de sensibilitate a sanului. Posibilitatile de tratament in cazul unei capsule sunt: extragerea implantului, descuamarea invelisului tare si introducerea implantului inapoi, schimbarea locului ales in prima operatie pentru implant, inlocuirea implantului cu un altul din alt fel (De retinut! oricare din implantele care le schimba pe cele dintai, pot duce la formarea din nou a capsulei), tratament medicamentos;
  • Pierderea sensibilitatii zonei operate - exista, ca la orice alta operatie, o anumita pierdere a sensibilitatii sanilor, dar care dispare dupa cateva saptamani.


Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Injectarea cu grasime proprie - noua metoda de ...

Din ce in ce mai multe femei isi fac griji in legatura cu marimea sanilor si aspectul acestora. Din pacate, extrem de multe complexe destul de serioase izvorasc in urma acestei imperfectiuni, reale sau percepute numai de purtatoarea sanilor, lipsa de incredere in sine se intaleaza, iar acest lucru ...

 
Care sunt riscurile unei operatii de marire a ...

Cu siguranta daca esti una dintre persoanele nerabdatoare, care isi doresc rezultate cat mai rapide in privinta cresterii sanilor, atunci ti-ai pus problema operatiei de implant mamar. Odata cu aceasta decizie, probabil ca au inceput si intrebarile referitoare la ce riscuri ar implica o astfel de ...

 
Ce tipuri de implant mamar exista pe piata si pe ...

Domeniul operatiilor estetice ia o amploare din ce in ce mai mare si probabil ca cel am maririi sanilor este printre zonele cele mai solicitate si in continua dezvoltare si perfectare. De-a lungul timpului au tot aparut diferite tipuri de implanturi mamare, fiind create din materiale diferite, avand ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani