Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Care sunt riscurile unei operatii de marire a sanilor?

Cu siguranta daca esti una dintre persoanele nerabdatoare, care isi doresc rezultate cat mai rapide in privinta cresterii sanilor, atunci ti-ai pus problema operatiei de implant mamar.

Odata cu aceasta decizie, probabil ca au inceput si intrebarile referitoare la ce riscuri ar implica o astfel de operatie. Sa vedem impreuna care sunt problemele care se ridica in momentul in care decizi sa iti faci o operatie de marire a sanilor.

Care sunt riscurile operatiei de marire a sanilor

Doua dintre cele mai comune probleme cu care te poti confrunta in urma operatiei de marire a sanilor sunt deplasarea implanturilor si dificultatile in privinta detectarii cancerului de san. In cadrul unui studiu recent s-a descoperit ca o forma rara de cancer, din categoria limfoamelor non-Hodgkin, ar putea fi declansata de implanturile cu silicon.

De asemenea, unele dintre cele mai frecvente pericole cu care se confrunta cele care si-au pus implanturi mamare sunt cele legate si de dezumflarea sau spargerea implanturilor, pe langa deplasarea acestora.

Toate fenomenele mai sus mentionate tin in mod deosebit de tipul de implant pe care l-ai ales. Spre exemplu, specialisii sunt si ei destul de nelamuriti in legatura cu motivul pentru care implanturile mamare cu ser fiziologic se dezumfla.

1. Implantul cu ser fiziologic se dezumfla, implanturile cu silicon se sparg

Serul fiziologic scurs din implant se absoarbe rapid in organism, la fel si solutia salina continuta de respectivele proteze. In situatia nefericita in care acest fenomen se petrece, este imperios sa treci printr-o noua interventie chirurgicala pentru scoaterea implantului.

Implanturile cu silicon nu sunt nici ele mai sigure intrucat socurile mecanice pot conduce la spargerea lor. Ruptura respectiva poate fi insotita de o senzatie de arsura, iar forma, aspectul sanului se va schimba in consecinta.

Depistarea acestei rupturi se face in urma unei mamografii sau a unei ecografii mamare.

Gelul siliconic nu se scurge

Daca treci printr-un astfel de soc, in care implantul cu silicon ti se sparge, gelul siliconic care s-a scurs din implant ramane din fericire in locul in care a fost introdusa proteza cu silicon.

Medicul primar estetician Dana Jianu ne linisteste spunandu-ne ca un implant mamar de calitate se poate sparge foarte greu, acest lucru intamplandu-se in situatii extreme precum agresarea zonei respective cu un obiect ce poate crea leziuni sau printr-o penetrare cu un obiect mai ascutit.

Doamna doctor Jianu ne mai ofera garantia ca spargerea spontana se intampla numai in cazuri extrem de rare si in niciunul dintre cazuri sanatatea pacientele nu este pusa in pericol.

Potrivit specialistului, cand au loc accidente, se intervine chirurgical, se scoate implantul si se introduce altul nou.

2. Sportul conduce la migrarea sau rasturnarea implanturilor

Implanturile mamare pot migra din cauza miscarii bratelor. „Implanturile anatomice in forma de lacrima se pot rasturna, schimband forma sanului, de aceea noi recomandam in general implanturile in forma rotunda", precizeaza medicul estetician Marek Valcu.

Si in aceste cazuri, in care implanturile isi schimba pozitia, solutia este una chirurgicala. Implanturile sunt scoase de catre specialist si sunt repozitionate in mod corect.

Intoleranta da contractura capsulara in jurul implanturilor mamare se formeaza un tip special de tesut, numit tesut cicatricial, care ia forma unei capsule ce inconjoara protezele.

3. Implantul mamar poate sa nu fie tolerat de catre organism

In cazul in care implantul nu este bine tolerat de organism sau se formeaza depunderi de calciu, respectiva capsula se strange si incepe sa forteze implantul. Fenomenul se numeste contractura capsulara, iar femeile resimt durere la nivel local si pot observa schimbari de forma si de duritate a sanilor.

Daca simptomele sunt severe, medicii recomanda scoaterea respectivelor implanturi.

4. Creste riscul unui tip rar de cancer

O forma rara de cancer, numita limfom anaplastic al celulelor mari (ALCL), din categoria limfoamelor non-Hodgkin, ar putea fi declansata de implanturile mamare cu silicon, cel putin asa sustin medicii specilisti americani.

Implantul cu silicon poate declansa o forma rara de cancer

Literatura de specialitate inregistreaza, in America, 34 de cazuri de cancer ALCL la femeile care au facut implant mamar intre 1997 si 2010.

Aceasta forma de cancer a fost diagnosticata atat in cazul femeilor care purtau proteze cu gel siliconic, cat si in cazul celor cu solutie salina.

5. Mamografiile, mai putin concludente

Implanturile pot impiedica depistarea cancerului de san la mamografie, fiindca proteza poate ascunde anumite parti de tesut mai dur. Faptul ca sanul este presat in timpul investigatiei poate pune o presiune importanta asupra implantului, de aceea medicul imagist trebuie avertizat cu privire la existenta protezelor.

In acest fel, specialistul va putea folosi tehnici speciale pentru a minimaliza riscul spargerii implanturilor.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Ce tipuri de implant mamar exista pe piata si pe ...

Domeniul operatiilor estetice ia o amploare din ce in ce mai mare si probabil ca cel am maririi sanilor este printre zonele cele mai solicitate si in continua dezvoltare si perfectare. De-a lungul timpului au tot aparut diferite tipuri de implanturi mamare, fiind create din materiale diferite, avand ...

 
Injectarea cu grasime proprie - noua metoda de ...

Din ce in ce mai multe femei isi fac griji in legatura cu marimea sanilor si aspectul acestora. Din pacate, extrem de multe complexe destul de serioase izvorasc in urma acestei imperfectiuni, reale sau percepute numai de purtatoarea sanilor, lipsa de incredere in sine se intaleaza, iar acest lucru ...

 
Care sunt riscurile implantului cu silicon? ...

Din punct de vedere al tehnologiei medicale, exista 5 generatii de implanturi mamare de silicon, fiecare fiind definita de o tehnica de fabricatie specifica. Implantul mamar modern a fost inventat in anul 1961 de catre medicii chirurgi plasticieni Thomas Cronin si Frank Gerow, fiind fabricat in ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani