Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Injectarea cu grasime proprie - noua metoda de marire a sanilor

Din ce in ce mai multe femei isi fac griji in legatura cu marimea sanilor si aspectul acestora. Din pacate, extrem de multe complexe destul de serioase izvorasc in urma acestei imperfectiuni, reale sau percepute numai de purtatoarea sanilor, lipsa de incredere in sine se intaleaza, iar acest lucru poate si mai mult ca sigur va influenta in mod negativ viata personala, sociala si uneori chiar si profesionala a celei ce isi doreste sani mai mari.

Nu este departe de adevar ca si operatiile de micsorare sau de ridicare a sanilor sunt extrem de solicitate, insa operatia de marire a acestora este cu certitudine cea mai solicitata.

"Silicoanele" nu mai sunt la moda si implica riscuri

Totusi, renumitele silicoane cu care ne-am obisnuit la televizor si prin cluburile mai fitoase, nu mai sunt atat de la moda precum erau cu ceva ani in urma. In ziua de astazi, medicii chirurgi recomanda celor ce isi doresc marirea sanilor prin operatie de implant, o metoda mult mai simpla, cea de injectare cu grasime proprie.

Conform celor mai recente studii intreprinse in domeniul chirurgiei estetice, grasimea proprie obtinuta printr-o procedura de liposuctie reprezinta o alternativa viabila pentru metodele deja clasice de marire a sanilor. Singura problema ar fi ca ea nu este adecvata tuturor femeilor.

Ce presupune operatia de marire a sanilor cu injectarea propriei grasimi?

Metoda aceasta de marire a sanilor prin operatia presupune doua interventii: recoltarea grasimii si injectarea grasimii recoltate. Desigur ca in aceasta situatie, prima conditie pe care cea care isi doreste sanii mai mari trebuie sa o indeplineasca este aceea de a avea o zona din care sa poata dona grasime.

In aceasta prima etapa, grasimea va fi extrasa din zonele clasice unei operatii de liposuctie, zona coapselor sau zona abdominala, prin procedura de liposuctie cu laser.

Partea proasta cu aceasta operatie de marire a sanilor este ca in cadrul unei sesiuni nu se vor putea injecta mai mult de 200 ml de grasime. Prin urmare, cea care isi doreste sanii mai mari prin injectarea de grasime proprie va trebui sa suporte mai multe interventii.

Interventie chirurgicala fara semne si cicatrici

Avantajul principal al injectarii de grasime proprie este acela ca marirea sanilor este obtinuta fara urme ale interventiei, fara cicatrici, supunand sanii la un traumatism mai scazut. Singura incizie pe care va trebui sa o suporti este cea de 4 cm realizata in momentul extragerii grasimii din zona cu surplus.

Injectia cu grasime proprie este solutia ideala si pentru corectarea sanilor lasati potrivit unui studiu, desfasurat in Statele Unite. S-a demonstrat ca injectiile cu grasime proprie nu doar ca maresc dimensiunile sanilor, insa au rezultate bune si in cazul in care este nevoie de un lifting (ridicare a sanilor).

Toate acestea elimina riscurile asociate cu implanturile de silicon.

Avantaje si dezavantaje

Principalul avantaj il constituie folosirea unor celule vii din propriul organism, astfel incat nu sunt injectate substante straine in organism ce ar putea fi respinse de catre organism. De multe ori inserarea in organism a unor elemente straine acestuia conduce la respingerea acestora, lucru ce nu se poate intampla in conditiile unei injectii cu grasime proprie, in special fara a lasa cicatrici in urma.

Slabirea iti scade din marimea sanilor

Desi pare mai neinvaziva si "naturala", injectarea cu grasime are si unele dezavantaje. Rezultatul dureaza doar cativa ani. In medie, dupa doi ani se resoarbe jumatate din cantitatea de grasime injectata, avertizeaza medicii.

O alta situatia in care sanii se micsoreaza la loc este cea in care slabesti, lucru care in general nu este rau, insa va fi si in defavoarea sanilor tai.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Cresterea sanilor fara implanturi, ci cu grasimea ...

Poate ca titlul te va soca putin insa aceasta metoda de crestere a sanilor deja nu mai este atat de necunoscuta si obscura in statele civilizate ale lunii. Imi dau seama cum marirea sanilor te-ar putea ajuta sa treci peste anumite complexe pe care poate le ai legate de aspectul fizic, sa dezvolti ...

 
Marirea sanilor cu injectarea grasimii proprii si ...

Desi probabil ca nici una dintre noi nu-si doreste un piept plat, fara un bust cat de cat generos, nu multe dintre noi avem curajul sa facem pasul in sala de operatie. Vestea cea buna este ca specialistii au gasit o multime de metode de crestere sigura si fara riscuri a sanilor. Cercetatorii ...

 
Care sunt riscurile unei operatii de marire a ...

Cu siguranta daca esti una dintre persoanele nerabdatoare, care isi doresc rezultate cat mai rapide in privinta cresterii sanilor, atunci ti-ai pus problema operatiei de implant mamar. Odata cu aceasta decizie, probabil ca au inceput si intrebarile referitoare la ce riscuri ar implica o astfel de ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani