Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Ce tipuri de implant mamar exista pe piata si pe care sa il alegi?

Domeniul operatiilor estetice ia o amploare din ce in ce mai mare si probabil ca cel am maririi sanilor este printre zonele cele mai solicitate si in continua dezvoltare si perfectare. De-a lungul timpului au tot aparut diferite tipuri de implanturi mamare, fiind create din materiale diferite, avand modele, marimi si aspecte diferite.

Ideea de baza cu care trebuie sa pleci in urma acestui articol este aceea ca nu exista pe piata un implant ideal, cel la care trebuie sa apeleze oricine vrea sa aiba niste sani perfecti, ci tu va trebui, alaturi de medicul estetician ales, sa gasesti implantul mamar potrivit preferintelor tale, dar mai ales corpului tau.

Implanturile se impart in doua categorii in functie de continutul acestora: implantul cu ser fiziologic si implantul cu gel siliconic.

Implantul cu ser fiziologic

Aceste proteze ce implica serul fiziologic, sunt de fapt alcatuie din materialul de baza, cu o istorie in spate, care era folosit pentru crearea unui invelis de silicon in care se injecta serul. Aceste invelisuri de silicon erau folosite pentru crearea unor proteze pentru cei care urma sa treaca printr-o operatie chirurgicala.

Un asemenea tip de operatie era, de exemplu, adecvat femeilor care trecusera printr-o operatie de mastectomie in urma depistarii sau preventiei cancerului de san. Aceste situatii implicau introducere prin operatie un "buzunar" din silicon si printr-o procedura care dura cateva luni se injecta in el serul.

Care sunt dezavantajele implantului cu ser fiziologic?

Asa cum este de la sine inteles, in cazul unei operatii de marire a sanilor, proteza efectiva din silicon deja este la indemana medicului plastician si intreaga procedura descrisa anterior nu mai trebuie urmata. Aceasta proteza pe care medicul o detine trebuie numai umpluta cu serul fiziologic.

Dezavantajul unui astfel de implant mamar este acela ca in momentul in care il atingi nu pare natural, iar in conditiile in care se fisureaza proteza, lichidul se poate scurge in afara acesteia, ajungand sa se goleasca si desigur, micsorand si bustul cu aceasta ocazie.

Ce patesc daca se scurge serul fiziologic din silicon?

Nu trebuie insa sa te impacientezi intrucat serul fiziologic scurs nu iti va produce nicio dauna in corp. nu iti este pusa in pericol sanatatea.

Implantul cu silicon

Dintre cele doua tipuri de operatii, aceasta este procedura cea mai recenta si de altfel, cea mai cunoscuta.

Care este diferenta intre implantul cu gel de silicon si implantul cu ser fiziologic?

Principala diferenta intre cele doua tipuri de implanturi si cea care reprezinta de altfel si avantajul implantului cu silicon este ca gelul siliconic nu este lichid, iar la atingere si palpare se simte mult mai natural, fiind elastic.

Pe langa acest avantajul, un altul ar fi ca si in cazul unei fisuri in implant, gelul siliconic nu se va scurge din acesta si nici nu isi va schimba forma sau modelul.

Implantul mamar cu silicon este cel mai folosit la nivel international dintre cele doua tipuri de implant.

Cate tipuri de forme pot avea implanturile mamare cu silicon?

A. Implant mamar rotund. Acest tip de implant poate fi cu profil scund (low profile) sau cu profil inalt (high profile).

Implantul rotund scund (low profile) are o forma rotunda si un continut moale (exista insa si tipul de continut high cohesiv, ce este promovat in momentul actual ca fiind mai rezistent in timp, mai atragator ca forma). Din punct de vedere vizual, acesta va parea a si asezat preponderent in partea de inferioara, mai putin in partea superioara.

Tipul acesta de implant este adecvat pentru femeile care isi doresc un implant natural, moale si mai plin.

Impantul rotund inalt (high profile) este, in mod evident, cel care iese mai mult in evidenta in partea superioara, avand continutul de silicon asezat mai mult in respectiva parte.

B. Implant mamar anatomic. Tipul acesta de implant are forma de inima si este cel care are aspectul cel mai natural, se aseamana cel mai mult cu sanul natural, fiind si cel mai recent aparut in lumea chirurgiei estetice de marire a sanilor.

Acest implant ofera posibilitatea unor multiple alegeri si a potrivirii de la persoana la persoana.

Constructia implantului seamana cu cel natural, mai ingust in partea superioara si mai lat in partea inferioara, iar la o privire din profil arata ca si cum ar fi umplut in principal in partea de jos a sanului.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Care sunt riscurile unei operatii de marire a ...

Cu siguranta daca esti una dintre persoanele nerabdatoare, care isi doresc rezultate cat mai rapide in privinta cresterii sanilor, atunci ti-ai pus problema operatiei de implant mamar. Odata cu aceasta decizie, probabil ca au inceput si intrebarile referitoare la ce riscuri ar implica o astfel de ...

 
Care sunt riscurile implantului cu silicon? ...

Din punct de vedere al tehnologiei medicale, exista 5 generatii de implanturi mamare de silicon, fiecare fiind definita de o tehnica de fabricatie specifica. Implantul mamar modern a fost inventat in anul 1961 de catre medicii chirurgi plasticieni Thomas Cronin si Frank Gerow, fiind fabricat in ...

 
Marirea sanilor cu injectarea grasimii proprii si ...

Desi probabil ca nici una dintre noi nu-si doreste un piept plat, fara un bust cat de cat generos, nu multe dintre noi avem curajul sa facem pasul in sala de operatie. Vestea cea buna este ca specialistii au gasit o multime de metode de crestere sigura si fara riscuri a sanilor. Cercetatorii ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani