Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Care sunt riscurile implantului cu silicon? Impiedica implanturile analiza mamografiilor? Cat dureaza perioada de recuperare?

Din punct de vedere al tehnologiei medicale, exista 5 generatii de implanturi mamare de silicon, fiecare fiind definita de o tehnica de fabricatie specifica.

Implantul mamar modern a fost inventat in anul 1961 de catre medicii chirurgi plasticieni Thomas Cronin si Frank Gerow, fiind fabricat in cadrul companiei Dow Corning Corporation, iar prima mamoplastie a fost realizata in anul 1962.

Ce este siliconul folosit la implanturile cu silicon? La ce operatii mai este folosit?

Substanta aceasta folosita la implantul mamar, siliconul, este de fapt extras din nisipul marii si se poate gasi sub diferite forme:

  • substanta gelatinoasa cu diferite grade de solidificare
  • substanta solida

Partea cea mai avantajoasa a siliconului si, implicit a implantului cu gel siliconic este aceea ca el poate fi facut sa para extrem de natural, implantul cu silicon poate primi o textura asemanatoare unui san real.

De asemenea, implantul cu silicon este folosit si in alte tipuri de operatii estetice sau de reconstructie precum implantul in barbie sau implantul in obraji.

Avantajul principal al siliconului prin comparatie cu alte materiale de implanturi este acela ca este mult mai rezistent in timp, dar si la diferite traume pe care le poate suporta.

Ce riscuri implica implanturile cu silicon pentru sanatatea femeilor?

Statisticile intreprinse arata ca anual, aproximativ 750.000 de femei trec printr-o operatie de marire a sanilor cu implant mamar de silicon.

Sute de cercetari au demonstrat ca nu este nicio legatura intre efecte medicale negative si silicon, caci aceasta substanta nu cuprinde elemente otravitoare si nici nu conduce la reactii alergice.

Poate produce cancer implantul cu silicon?

Dupa cercetari indelungi facute pe plan mondial, s-a dovedit ca siliconul nu produce cancer. Este o substanta des folosita, gasita in nisipul marii si in alte multe ingrediente naturale.

In medicina moderna se folosesc multe obiecte facute din silicon in operatiile pe inima, operatiile urologice si in alte interventii chirurgicale.

Un alt motiv datorita caruia poti sta linistita este acela ca aceste implanturi au trecut prin multe teste si s-au dovedit a fi extrem de rezistente. De exemplu, implanturile cu silicon au fost testate in conditii de zbor cu avionul, scufundari subacvatice sau in conditii de tensiune atmosferica.

In momentul de fata, folosirea acestei substante este confirmata pozitiv de catre Ministerul Sanatatii din Israel si Ministerul Sanatatii al Uniunii Europene.

Poate implantul mamar sa impiedice rezultatele mamografiei?

Desigur, unul dintre riscurile care iti va sari in minte probabil este cel referitor la acuratetea cu care se mai poate citi o mamografie sau un alt tip de astfel de test.

Vestea cea buna este ca poti face aceste analize - mamografii, ultrasunete (US), MRI, CT – numai ca este adevarat ca rezultatele analizei acestora vor fi mai greu de descifrat din cauza implanturilor mamare.

Ce implica si cat dureaza operatie de marire a sanilor? Cat dureaza perioada de recuperare?

Operatia de marire (augmentare) a sanilor se efectueaza sub anestezie generala si consta in crearea unui "buzunar" despartitor in care se introduce implantul - sub glanda mamara sau sub muschi.

Cum decurge operatia de implant mamar si perioada de dupa

  1. In timpul operatiei, vei primi o perfuzie cu antibiotic pentru prevenirea infectiilor si tot pentru acest scop cusatura inciziei operatiei va fi facuta cu fir acoperit cu o pelicula antibacteriana.
  2. Interventia dureaza aproximativ o ora si difera de experienta si mana chirurgului, un chirurg bun poate se efectueze aceasta operatie in timp mai scurt.
  3. Dupa operatie, va trebui sa fii tinuta sub atenta supraveghere medicala pentru 8 ore, dupa care vei putea fi externata.
  4. In urma operatiei de marire a sanilor, va trebui sa traiesti cu niste sani umflati, iar dupa o saptamana de la interventia chirurgicala, te vei prezenta la medic pentru verificarea acestora.
  5. In timpul acestei saptamani de dupa operatia cu implant mamar va trebui sa nu prea intreprinzi activitati solicitante, repaosul fiind cel mai recomandat.
  6. La doua luni e la operatie, mai mult sau mai putin, vei putea relua activitatile fizice, sport, ceea ce te va mentine in forma pentru a avea un trup sanatos pe langa noii sani frumosi.
  7. Va mai trebui sa treci pe la consultatii medicale lunar sau la trei luni in primul an, iar apoi vei reduce aceste vizite la medic la una pe an.


Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Ce tipuri de implant mamar exista pe piata si pe ...

Domeniul operatiilor estetice ia o amploare din ce in ce mai mare si probabil ca cel am maririi sanilor este printre zonele cele mai solicitate si in continua dezvoltare si perfectare. De-a lungul timpului au tot aparut diferite tipuri de implanturi mamare, fiind create din materiale diferite, avand ...

 
Cele mai frecvente intrebari legate de operatia de ...

Nimeni nu poate contesta faptul ca aspectul si volumul sanilor a reprezentat un simbol al feminitatii din cele mai indepartate timpuri: mai mari, mai mici, mai rotunzi, mai alungiti, mai drepti, mai lasati, mai ridicati, si, desigur, cat mai evidenti. De ce sa alegi implantul mamar? Exista un ...

 
Injectarea cu grasime proprie - noua metoda de ...

Din ce in ce mai multe femei isi fac griji in legatura cu marimea sanilor si aspectul acestora. Din pacate, extrem de multe complexe destul de serioase izvorasc in urma acestei imperfectiuni, reale sau percepute numai de purtatoarea sanilor, lipsa de incredere in sine se intaleaza, iar acest lucru ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani