Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Se vede diferenta intre sanii cu silicoane si sanii mari naturali?

Daca e s-o spunem p-aia dreapta, daca au ocazia, primul lucru pe care il observa barbatii la o femeie sunt sanii. Pentru intampinarea acestei placeri firesti a barbatilor (dar si pentru placerea personala, desigur), femeile apeleaza inclusiv la chirurgia plastica, renumitele operatii cu implanturi.

Desi in ziua de azi tehnologia si medicina au evoluat atat de mult incat nu prea mai poti face diferenta intre sanii mari naturali si cei cu silicoane, cateva elemente care tradeaza exista.

Stim ca sunteti cu totii curiosi daca operatia cu silicoane poate trece neobservata, pacalind pe toata lumea ca posesoarea bustului apetisant asa a fost inzestrata de natura. Sa vedem impreuna ce elemente tradeaza sanii cu implanturi, care este diferenta intre sanii naturali si cei cu implanturi mamare.

In primul rand, forma sanilor cu implanturi este diferita fata de cea a sanilor naturali. Mai exact, nu ar trebui sa va entuziasmeze dimensiunile perfect simetrice. Asa cum nici un vagin nu este identic, nici sanii nu sunt la fel si nu ar trebui sa fie ca pictati.

Apoi, daca sanii sunt mai tari si rigizi, asemanandu-se cu o minge de bowling, mai mica sau mai mare, ar trebui sa iti ridici niste semne de intrebare. In mod normal, sanii, oricat de bine ar fi intretinuti si oricat de mult sport ar face doamnele pentru a le pastra fermitatea, gravitatia tot isi va spune cuvantul la un moment dat asupra lor.

Iar daca sanii pe care ai pus ochii par ca sunt sculptati si sunt excesiv de fermi, iarasi exista riscul de "silicoane la orizont". Sanii contin in mare parte grasime, nu masa musculara, motiv pentru care nu au cum sa fie atat de fermi, oricat ne-am dori noi. Desi asta chiar cred ca ar fi un beneficiu pentru multe.

Si ultimul, dar nu cel din urma sfat: daca distanta dintre sani e foarte mica e foarte probabil ca posesoarea sa fi apelat la mana priceputa a chirurgului estetician. La fel se poate intampla si cu o pereche de sani foarte departati, chiar inestetic sa stea unul departe de celalalt.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Prefera barbatii sanii naturali sau silicoanele?

Socant sau nu insa barbatilor le plac sanii femeilor in general. Cam orice fel de sani, fie ei mari sau mici, naturali sau siliconati! In spirijinul acestei teorii deja au inceput sa vina si o multime de studii legate de preferintele barbatilor pentru o anumita marime a sanilor si de presupusa ...

 
Forma sanilor indica tipul temperamentului sexual ...

O simpla privire asupra pieptului unei femei este de ajuns pentru a recunoaste temperamentul sexual al acesteia, cel putin asa pretind cercetatorii americani. Iata o lista cu cateva categorii de sani, dupa care puteti afla ce se "ascunde" in "posesoare". Nu lua insa prea in serios cele scrise, ...

 
Este sigur sa alegi silicoanele si pastilele ...

Marirea si marimea sanilor sunt subiecte importante pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Astazi sunt pe piata o multime de oferte, de la clinicile de chirugie plastica, pana la alifii, medicamente si suplimente alimentare, menite sa dea un plus de volum bustului feminin. Ce ai zice daca ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani