Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Este sigur sa alegi silicoanele si pastilele pentru cresterea sanilor?

Marirea si marimea sanilor sunt subiecte importante pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Astazi sunt pe piata o multime de oferte, de la clinicile de chirugie plastica, pana la alifii, medicamente si suplimente alimentare, menite sa dea un plus de volum bustului feminin.

Ce ai zice daca ti-as spune ca exista metode naturale si simple de marire a sanilor, fara silicoane si operatie, metode accesibile oricui si fara sa necesite cheltuirea unei mici averi?

Silicoane si medicamente pentru sani mai mari

Ei bine, astfel de metode exista si le veti descoperi in randurile de mai jos. Dar intai sa ne oprim putin asupra celorlalte variante care ne stau la indemana cand vine vorba de marirea sanilor: metodele chirurgicale (silicoanele pentru sani mai mari) si cele medicamentoase.

Riscurile operatiilor cu silicon si pastilelor pentru marirea sanilor

Acestea implica doua mari dezavantaje: sunt foarte costisitoare si comporta o doza majora de risc. Daca despre cresterea sanilor prin implant riscurile sunt destul de cunoscute (posibilitatea spargerii implantului, riscul unor infectii, dureri post-operatorii sau operatii esuate), riscurile unor solutii medicamentoase (pastile si alifii care si-au facut recent aparitia pe piata romaneasca) sunt mai putin constientizate.

Aproape toate aceste medicamente/suplimente care promit marirea sanilor, sunt pe faza de fitoestrogeni, insa procesarea lor chimica, fiind combinata si cu lipsa unei analize hormonale asupra pacientei care decide sa apeleze la aceste solutii, poate pune in pericol sanatatea acesteia.

  • Efectele adverse ale pastilelor pentru cresterea sanilor

Printre cele mai grave efecte adverse ale asa numitelor pastile pentru cresterea sanilor, punctam doar dezvoltarea celulelor canceroase care pot declansa un cancer de san. In aceasta situatie riscul fiind mai mare chiar si decat in cazul unei interventii chirurgicale.

Daca totusi va tenteaza aceste solutii, aruncati o privire pe forumurile de discutii unde foste cliente isi povestesc experientele personale cu astfel de medicamente, inainte de a le cumpara…

Dar totusi care sunt elementele naturale cu care facem sanii mai mari? Ma refer aici la metode naturiste pentru cresterea sanilor, fara silicoane si fara pastile periculoase pentru cresterea sanilor.

In afara de factorul genetic, pe care nu il putem controla, cresterea sanilor este conditionata si de alti factori si exista in principiu 3 directii esentiale in care se pot depune eforturi pentru marirea cupei sutienului: alimentatie si esente din plante, exercitii fizice si, in fine, viata sexuala.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Operatia de marire a sanilor cu injectarea de ...

Cate dintre noi nu suntem preocupate de marimea sanilor, mai ales daca acestia sunt prea mici? Multe femei sunt preocupate de dimensiunile reduse sau aspectul sanilor, aceasta imperfectiune poate fi chiar sursa unor complexe psihice majore, a neincrederii in sine, care pot influenta nefavorabil ...

 
Ce ajuta si ce nu ajuta in materie de marire a ...

Dezvoltarea bustului este clar un subiect care va ramane de maxim interes pentru femei pentru totdeauna. Toate ne dorim sani mai mari, cat mai repede si la preturi cat mai mici daca se poate. Cercetatorii se straduiesc sa tot descopere noi metode prin care sa ne ajute sa ne marim sanii intr-un mod ...

 
Tratamente naturiste si suplimente pentru ...

Exista pe piata o serie de suplimente naturale destinate cresterii sanilor. Este important sa stiti ca unele plante pe care acestea le contin sunt bogate in fitoestrogeni, substante care seamana mult cu hormonii sexuali feminini, estrogenii. Anumite alimente produc cresterea sanilor fara a le afecta ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani