Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Forma sanilor indica tipul temperamentului sexual al femeilor

O simpla privire asupra pieptului unei femei este de ajuns pentru a recunoaste temperamentul sexual al acesteia, cel putin asa pretind cercetatorii americani.

Iata o lista cu cateva categorii de sani, dupa care puteti afla ce se "ascunde" in "posesoare". Nu lua insa prea in serios cele scrise, priveste-le mai mult cu amuzament si gandeste-te daca macar putin te incadrezi in "tipare" :)

Cum te comporti cand faci sex in functie de forma sanilor?

Sani mici, mai putin dezvoltati

Femeile cu astfel de sani se simt foarte complexate din cauza sanilor pe care ii au si sunt foarte susceptibile la orice aluzie in legatura cu acest subiect. Aceasta neincredere in ele le impinge intr-o permanenta rezerva si le face timide, sau dimpotriva, le determina sa braveze exhibandu-si sanii in diferite imprejurari.

Daca se simt protejate si li se insufla incredere, devin de o sexualitate foarte intensa.

Sani mari si ovali

Sentimentale si foarte ardente, femeile din aceasta categorie sunt deosebit de senzuale si doresc sa fie inconjurate in permanenta de nenumarate dovezi de afectiune.

Le place enorm sa faca dragoste si se simt frustrate daca nivelul pasional al relatiei scade uneori, sau daca nu sunt intrunite toate conditiile unei atmosfere de basm.

Sani rotunzi si mici

Posesoarele unor astfel de sani sunt foarte temperamentale, de o dragoste tumultuoasa si demolatoare. Sunt nefericite daca nu gasesc parteneri pe masura posibilitatilor lor erotice.

Sunt mandre de sanii lor, chiar daca nu arata acest lucru, si ofera adesea dovezi exhibitioniste asupra acestor calitati fizice. Dragostea li se pare un dulce pacat, fara de care viata n-ar avea sens.

Sani rotunzi si grei

Legaturile erotico-sexual-sentimentale trec intotdeauna pe primul plan pentru aceste femei, ele stiind instinctiv cum sa placa si cum sa instaureze o atmosfera plina de incredere in cadrul unei relatii.

Barbatii se simt bine in acest climat de armonie, in care nici o dificultate (de orice natura ar fi ea) nu pare a fi prea greu de depasit.

Sani cu sfarcuri roz

Femeile din acest tip se dezvaluie mai greu - cand se aprind, insa, pot oferi experiente erotice de neuitat, lasand totul la o parte, ca si cum nici nu ar fi existat inhibitiile anterioare.

E nevoie de multa delicatete pentru a le castiga increderea deplina, de nenumarate mangaieri si intotdeauna de multa caldura sufleteasca investita in fiecare gest.

Sani cu sfarcuri mici

La fel ca femeile din tipul anterior, si acestea au nevoie de multe mangaieri pentru a se deschide asemenea unor flori si, de asemenea, de multe aprecieri cu privire la calitatile lor fizice si spirituale. Ele sunt mai retinute in a se oferi si nu investesc incredere in cineva dupa un simplu flirt de circumstanta.

Dragostea e un lucru pretios, cu care-i vor bucura pe cei ce vor reusi sa le cucereasca pe de-a-ntregul inimile ferecate cu grija. Atunci iubirea lor se va manifesta fara oprelisti si statornic. Daca ea duce catre mariaj, atunci inseamna ca un punct esential din planurile lor de viata a fost atins.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Cresterea naturala a sanilor si modificarile din ...

Sarcina iti poate transforma sanii intr-un mod uluitor... de pozitiv! In aceasta perioada exista sanse foarte mari sa ai cei mai frumosi sani la care te-ai gandit vreodata: mai mari, mai fermi si mai atragatori. Totusi exista si cazuri in care pot aparea anumite probleme. Modificarea sanilor in ...

 
Lucruri mai ciudate legate de sani

Am tot vorbit despre marirea naturala a sanilor insa niciodata nu am adresat niste probleme mai ciudate legate de sani. Unele dintre aceste lucruri mai neobisnuite sunt chiar niste curiozitate ale barbatilor care se tot intreaba daca e ceva in neregula la sanii partenerelor si e ceva ce le ...

 
Prefera barbatii sanii naturali sau silicoanele?

Socant sau nu insa barbatilor le plac sanii femeilor in general. Cam orice fel de sani, fie ei mari sau mici, naturali sau siliconati! In spirijinul acestei teorii deja au inceput sa vina si o multime de studii legate de preferintele barbatilor pentru o anumita marime a sanilor si de presupusa ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani