Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Sani sex

Dorinta de a stimula sanii justifica atractia pe care o au barbatii fata de sani

TAGS: barbati sani, informatii despre sani, stimulare sani, sani sex, oxitocina, cultura sani, alaptare

Un nou studiu releva motivul pentru care barbatii sunt obsedati de sanii femeilor. Larry Young, profesor de psihiatrie la Universitatea Emory crede ca evolutia umana a continuat sa valorifice un circuit neuronal, care la origini a evoluat pentru a consolida legatura dintre mama si copil in timpul alaptarii, dar care acum are rolul de a cimenta relatiile de cuplu.

Ce se intampla in timpul stimularii glandelor mamare?In momentul in care mameloanele unei femei, ale unei mame sunt ...

Psihologii explica de ce le plac barbatilor sanii mari?

TAGS: barbati sani, sani fertilitate, informatii despre sani, sani sex

Psihologii au identificat o vulnerabilitate la barbatii innebuniti dupa femeile cu sanii mari.

Expertii americani au reusit sa coreleze aceasta atractie a barbatilor fata de sani cu acel sentiment pe care un copil il are la sanul mamei. Astfel, barbatii se pare ca asociaza aceeasi stare de pace si de confort la caldura sanilor partenerelor lor. Alaturi de expertii in psihologie, intervin si sexologii care sustin si ei ca iubirea pentru sani mari este o manifestare a nostalgiei ...

Ce spun sanii femeilor despre personalitatea acestora?

TAGS: sani sex, informatii despre sani, forma sanilor, sani personalitate

Sanii femeilor au starnit mereu curiozitatea barbatilor si nu doar din punct de vedere erotic. Multi barbati au sustinut ideea ca sanii femeilor, mai exact forma si marimea lor, pot dezvalui lucruri importante despre posesoarele lor, printre care si despre personalitatea acestora.

Pana recent, toate acestea erau numai niste banuieli nesustinute stiintific. Mai nou insa, cercetatorul in domeniul sexualitatii, Pietro Lorenzoni, da asigurari ca marimea si forma sanilor femeilor pot ...


Comanda acum Manualul complet pentru marirea sanilor prin metode 100% naturale si sigure!
Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani