Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Psihologii explica de ce le plac barbatilor sanii mari?

Psihologii au identificat o vulnerabilitate la barbatii innebuniti dupa femeile cu sanii mari.

Expertii americani au reusit sa coreleze aceasta atractie a barbatilor fata de sani cu acel sentiment pe care un copil il are la sanul mamei. Astfel, barbatii se pare ca asociaza aceeasi stare de pace si de confort la caldura sanilor partenerelor lor. Alaturi de expertii in psihologie, intervin si sexologii care sustin si ei ca iubirea pentru sani mari este o manifestare a nostalgiei copilariei.

Nu poate fi trecut cu vedere si faptul ca si femeile incurajeaza aceasta atentie din partea barbatilor si continua sa-si creasca dimensiunile sanilor cu ajutorul implanturilor.

Fertilitatea femeilor, asociata cu marimea sanilor

Potrivit cercetarilor, barbatii sunt atrasi de sanii mai mari deoarece acestia sunt un indicator al unei constitutii si al stabilitatii de a propaga in continuare specia. Mai exact, barbatii vad in femeile cu sani mari un partener ideal pentru a-si perpetua samanta, pentru a lasa urmasi pe pamant.

Barbatii stiu ca sanii unei femei sunt strans legati de zona ei primar libidinala. Prin urmare, un alt motiv pentru care acestora le plac sanii este ca stiu ca daca se ocupa cum trebuie de aceasta zona, pot aduce o femeie intr-o stare de excitare sporita.

Acelasi lucru se aplica si in cazul unei zone a bazinului mai mare, exact aceleasi reactii si ganduri le starneste barbatilor, acestia corelandu-l cu o putere de procreere mai sporita si eficienta.

Barbatii sunt stimulati vizual

Spre deosebire de femei, care pot fi excitate prin citirea unui singur pasaj dintr-un roman de dragoste, barbatii au nevoie de stimulare vizuala. Nu este astfel foarte surprinzator ca sanii, ridicati si plini de viata cum sunt de multe ori, beneficiaza de atentia excesiva a barbatilor. Pana la urma, in afara de organele genitale, sanii sunt caracteristica fizica a femeilor cel mai bine definita si cea mai usor de intrezarit.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Dorinta de a stimula sanii justifica atractia pe ...

Un nou studiu releva motivul pentru care barbatii sunt obsedati de sanii femeilor. Larry Young, profesor de psihiatrie la Universitatea Emory crede ca evolutia umana a continuat sa valorifice un circuit neuronal, care la origini a evoluat pentru a consolida legatura dintre mama si copil in timpul ...

 
De ce adora barbatii sanii mari?

Tendinta catre perfectiune este una dintre certitudinile erei in care traim. De la felul in care ne usuram treburile zilnice pana la felul in care aratam, ne dorim ca totul ca fie simplu si perfect manevrabil si placut vizual. Nu mai este nimic nou in a-ti dori sa arati senzational, insa numarul ...

 
Ce prefera barbatii - femeile naturale sau pe cele ...

Traim intr-o societate avida, insetata dupa metode de infrumusetare, de la reguli simple de ingrijire a tenului pana la marirea sanilor cu silicoane. Toate subiectele referitoare la felul in care aratam sunt intens dezbatute, iar bustul femeilor este in mod egal privit cu importanta. Desigur ca ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani