Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

O serie de exercitii pentru cresterea sanilor si fermitatea acestora

Greu de crezut dar adevarat, iti poti mari sanii cu ajutorul exercitiilor si a masajului. Sanii tai pot deveni mai mari si mai fermi cu aceste exercitii cu doar cateva minute pe zi. Pe langa tratamentele de marire a sanilor si ridicarii sanilor sau chiar interventiile chirurgicale cu acelasi scop, exista si o serie de exercitii pentru fermitatea sanilor si poate chiar pentru marirea acestora.

Sunt exercitiile pentru marirea sanilor eficiente?

Sanii, ca oricare alta parte a corpului tau, se pot lasa daca nu faci gimnastica/fitness. Exercitiile prezentate sunt realizate pentru a stimula si imbunatatii linia bustului tau. Iti vom prezenta cateva exercitii pentru marirea bustului intr-un mod 100% natural si fara niciun risc.

1. Exercitii cu greutati

Dupa ce ti-ai obisnuit corpul cu exercitiile anterioare poti include altele care sunt mai dificile, folosind greutati. Aceste greutati vor contribui la obtinerea unei puteri mai mari, si in acelasi timp iti tonifiezi muschii.

2. Exercitii cu coarda elastica

Aceste exercitii, te vor ajuta, in principal, sa creezi o baza sub sani, in muschii pectorali. Folosind benzile elastice iti vei intari, in mod semnificativ, muschii pieptului. Rezultatul este ravnit de majoritatea femeilor.

3. Exercitii de masaj pentru cresterea sanilor

Masandu-ti partea superioara a bustului, iti vei pune in miscare circulatia sangelui, lucru care va duce la marirea sanilor.

Acest exercitiu banal este baza acestor exercitii si va fi completat in acelasi timp de celelalte tehnici. De-a lungul acestui exercitiu sunt stabilite trei faze bine definite, faze care se deosebesc in functie de timp si intensitatea fiecarei miscari in parte.

Exercitiul este construit pe cele trei niveluri: incepator, intermediar si avansat. Pentru a executa corect miscarile vizioneaza videoclipul.

4. Miscari bazate pe apa

Apa este elementul cheie pentru functionarea corecta si sanatoasa a organismului tau. Importanta apei variaza de la beneficiile dusurilor reci pentru tonifierea muschilor si normalizarea pielii, pana la consumul celor 2 litri de apa pentru a-ti mentine o stare de confort si hidratare.

5. Gimnastica acasa

Sanii sunt situati pe partea superioara a muschilor pectorali. De aceea exercitiile oferite vor actiona deasupra acestor muschi. Ce vei obtine facand gimnastica pentur marirea sanilor: imbunatatirea aspectului fizic.

Exercitarea acestor muschi iti va permite sa realizezi o crestere a fermitatii, precum si o imbunatatirea a aspectul tau general.

6. Flotari

Probabil cel mai renumit exercitiu pentru marirea sanilor si fermitatea sanilor. Acest tip de exercitii nu se adreseaza doar barbatilor.

Flotarile ajuta la intarirea pieptului, abdomenului si a bratelor. Stai pe spate sau pe burta. Aseaza mainile pe podea, departe de umeri. Ridica corpul lasand greutatea in brate si degetele mari de la picioare. Apoi lasa usor spatele in pozitia initiala. Repeta 2 seturi de cate 10 flotari in fiecare zi.

 Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Ce exercitii poti executa pentru marirea sanilor?

Nu este ceva nefiresc ca pentru o femeie sa isi doreasca sa aiba sani mai fermi sau sani mai mari sau pur si simplu niste sani mai frumosi per total. Daca ai crezut pana acum ca numai implanturile cu silicon reprezinta singura metoda de obtinere a efectului de marire a sanilor, afla ca nu detii ...

 
Exercitii pentru marirea naturala a sanilor

Daca ai sanii foarte mici si consideri ca nu cadreaza foarte bine cu intreaga ta silueta, atunci inteleg de ce iti doresti sani mai mari in mod natural. A-ti dori sa arati bine nu este o caracteristica superficiala, ci este un mod de a-ti oferi incredere si de a te simti mult mai bine in propria ...

 
Exercitii pentru marirea sanilor

Mai toate femeile care au sani mici isi doresc sa si-i mareasca macar cu cativa centimetri. Este adevarat ca vor exista intoteauna trucuri care ne vor face sanii sa para mai mari insa alte metode, precum cele legate de alimentatie si exercitii ar putea da rezultate mai satisfacatoare decat un simplu ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani