Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Machiaj de conturare pentru sani mai mari

Machiajul pentru bust este o forma de conturare a sanilor pentru a crea o imagine mai plina si voluminoasa a acestora, prin aplicarea unui bronzer si iluminator. Da, tehnica de machiaj a tenului este preluata si pentru conturarea unui bust mai maret.

Daca vrei sa ai sani mai mari mai repede, nu trebuie sa apelezi neaparat la o dieta pentru sani mai mari si nici la exercitii pentru sani mai mari (desi pe termen lung va trebui) si nici macar la operatii cu silicoane, poti incerca pur si simplu sa te folosesti de trucuri de make up pentru marirea sanilor.

Cum faci sanii sa para mai mari prin machiaj?

In primul rand vei avea nevoie de un sutien push up si apoi de produsele de machiaj pentru conturare destul de clasice:

  • pensula pentru pudra, aceea mare si pufoasa
  • bronzer sau pudra sau crema autobronzanta sau de culoare inchisa
  • pudra mai deschisa la culoare sau fard alb sau auriu

Iata si un tutorial despre cum faci sanii sa para mai mari prin conturare:Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Forma sanilor indica tipul temperamentului sexual ...

O simpla privire asupra pieptului unei femei este de ajuns pentru a recunoaste temperamentul sexual al acesteia, cel putin asa pretind cercetatorii americani. Iata o lista cu cateva categorii de sani, dupa care puteti afla ce se "ascunde" in "posesoare". Nu lua insa prea in serios cele scrise, ...

 
Am sanii mici. Vreau sa ii maresc natural.

Am observat ca sunt o multime de femei nemultumite de marimea sanilor lor. Este aproape firesc sa iti scada increderea in sine in momentul in care nu te satisface un anumit aspect al fizicului tau, iar sanii clar reprezinta un mare motiv de frustrare pentru multe dintre noi. Pentru asta exista acest ...

 
Ce ne afecteaza fermitatea sanilor si cum ne-o ...

Toate vrem sa avem sanii mari… atunci cand ii avem prea mici. Ca probabil daca sunt prea mari ne-am fi dorit sa fie mai mici. Cand sanii sunt foarte mari acestia pot deveni un chin in ceea ce priveste intretinerea lor. Cum sa mentii fermitatea sanilor? Sanii mari isi pierd usor din ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani