Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Pe ce loc se situeaza Romania la nivel mondial din punct de vedere al marimii sanilor?

O noua statistica a uimit lumea si anume cea in care se face clasamentul tarilor in care se afla cele mai dotate femei, mai exact un clasament al femeilor cu cei mai mari sani

Masuratorile si calculele au durat ani intregi, insa acum se poate spune ca s-a putut realiza in sfarsit o harta destul de relevanta pentru situatia reala.

Tarile nordice au cele mai dotate femei

Conform legendei acestei harti, zonele marcate cu rosu dezvaluie statele care stau cel mai bine in privinta dotarii naturale a femeilor. Mai exact, proportiile imense ale sanilor femeilor sunt intalnire in Rusia si tarile nordice, cum ar fi Norvegia, Suedia si Finlanda. In aceste state se poarta cupe mai mari decat D!

Urmeaza apoi o multime de tari unde cupa D este majoritara, iar aici gasim Statele Unite ale Americii, dar si state vecine cu noi, cum ar fi Bulgaria sau Ungaria.

Romancele nu au sanii cei mai mari, dar se pot mandri cu pozitia din clasament

Romania, conform statisticilor, intra in categoria "cupa C" - adica in aceeasi categorie cu Franta, Marea Britanie, Polonia sau Ucraina. Suntem pe locul 35 in lume. O pozitie mai mult decat satisfacatoare avand in vedere ca in harta marimii penisurilor figuram numai pe locul 99 la nivel mondial.

Mai mici de atat gasim in Republica Moldova, Spania, Irlanda sau Turcia, precum si in India, toata Africa de Nord sau Mexic.

Cel mai putin dotate sunt femeile din China si Mongolia, ori cele din zona Africii Centrale.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Prefera barbatii sanii naturali sau silicoanele?

Socant sau nu insa barbatilor le plac sanii femeilor in general. Cam orice fel de sani, fie ei mari sau mici, naturali sau siliconati! In spirijinul acestei teorii deja au inceput sa vina si o multime de studii legate de preferintele barbatilor pentru o anumita marime a sanilor si de presupusa ...

 
Ce prefera barbatii - femeile naturale sau pe cele ...

Traim intr-o societate avida, insetata dupa metode de infrumusetare, de la reguli simple de ingrijire a tenului pana la marirea sanilor cu silicoane. Toate subiectele referitoare la felul in care aratam sunt intens dezbatute, iar bustul femeilor este in mod egal privit cu importanta. Desigur ca ...

 
Forma sanilor indica tipul temperamentului sexual ...

O simpla privire asupra pieptului unei femei este de ajuns pentru a recunoaste temperamentul sexual al acesteia, cel putin asa pretind cercetatorii americani. Iata o lista cu cateva categorii de sani, dupa care puteti afla ce se "ascunde" in "posesoare". Nu lua insa prea in serios cele scrise, ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani