Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Diferenta intre implantul cu silicoane si injectiile cu grasime in sani

In momentul de fata, operatia de marire a bustului a intrecut orice operatie cu aplicare de proteze. Astazi, chirurgii apeleaza la tehnici complexe de reconstructie mamara. Am discutat chiar cu cativa specialisti pentru a afla toate detaliile despre operatie de marire a sanilor cu implant de silicon.

La ce nivel a ajuns tehnologia de implant cu proteze mamare?

In Europa, s-a ajuns la generatia a sasea de proteze realizate cu un silicon extrem de coeziv si foarte plastic care simuleaza cel mai bine distributia glandei mamare, cu invelisuri speciale la proteze care le fac de asemenea, stabile, ferme si sigure pe termen mediu si lung.

Mai mult, doctorii au cautat tehnici chirurgicale cu care sa imbunatatim rezultatul, ajungand de la o simpla operatie de creere a unei pungi in care punem o proteza in spatele glandei, am ajuns in spatele muschiului, folosind combinat in spatele muschiului si o punga in spatele glandei mamare pentru a modela glanda mamara.

In loc sa privim operatia de marire a sanilor ca pe o simpla introducere a unei simple proteze cu care sa obtinem un volum, s-a ajuns deja la o recompozitie a sanului, o restructurare a acestuia, incepand cu proteza, partea centrala, modelarea interna a muschiului si a glandei mamare pentru a face ca acestea sa se adapteze pe proteza ca un fel de “core foundation”, partea centrala, samburele pe care se dezvolta viitorul san si adaugarea de tesut adipos propriu, lucru care a imbunatatit in mod radical rezultatele.

Cine poate face si cine nu poate face operatie de marire a sanilor?

In cazuri speciale, care pana acum nu erau canditate sau erau candidate cu rezultate modeste, mediocre, cazuri speciale de tipul “sanii extrem de dezumflati, atrofiati dupa o sarcina, alaptare si pierdere in greutate, piele de calitate proasta si glanda mamara extrem de subtire”, sanii cazuti care inainte erau candidati la operatii de ridicare interna si externa, cu cicatrice lungi, care faceau ca o mare parte din paciente sa refuze operatia, neacceptand cicatricea pe buna dreptate.

Sau in cazul sanilor secundari, am ajuns deja si o majoritate a doctorilor spre finalul carierei care avand in spate pacienti de acum 10-15 ani, trebuie sa ia in calcul cel putin 10-15 la suta dintre paciente care au nevoie sa-si schimbe proteza din cauza istoriei naturale a unui san protezat care prin definitie va trebui intotdeauna sa fie reoperat, din cauza unor conditii legate de propria evolutie a glandei mamare, a sanului si a corpului: imbatranire, modificari hormonale, schimbari postasarcina, post menopauza post alaptare sau scadere in greutate si din cauza uzurii protezei pe termen mediu si lung.

Si ca atare, 10-15 la suta dintre paciente vin cu proteze din vechea generatie care au afectat si “distrus” glanda mamara si acum trebuie sa le reconstruim. Avem nevoie sa introducem o proteza, avem nevoie sa acoperim mai bine proteza si sa suplinim lipsa de elasticitate sau pierderea elasticitatii pielii si a grasimii care acopera si a glandei mamare. Şi atunci folosim grasime proprie.

Care este diferenta dintre injectiile cu grasime in sani si silicoane?

S-au lamurit ca nu este suficienta numai grasimea si ca acea categorie de paciente care vine sa-si imbunatateasca aspectul sanului nu are nevoie numai de volum.

Grasimea aduce volum, nu aduce dinamica, nu aduce consistenta unui san mai aproape de un san natural.

Dar au dezvoltat tehnici de recoltare a grasimii, imbunatatirea grasimii recoltate din corp si imbunatirea zonei receptoare, cea in care se injecteaza grasimea, folosind diverse metode, ori celulele stem, ori aparatele care imbunatatesc circulatie locala de tip Brava System sau acele ventuze cu care expandeaza zona, lucru care a ajutat, Si punand la un loc toata experienta europeana cu proteze, tehnici de manipulare interna a glandelor mamare plus experienta americana cu injectare de tesut adipos, se ajunge acum la ceea ce se numeste ultima generatie de remodelare a sanilor, tehnicile compozite de remodelare a sanilor.

Cum se alege marimea protezelor pentru sani?

La fel ca si in cazul hainelor, marimea silicoanelor trebuie aleasa pe masura corpului clientei. Te duci si-ti iei pe masura, nu-ti stii masura, te masoara si abia dupa aceea, il probezi. Asa se intampla in materie de protezare. Experienta a demonstrat ca cele mai multe complicatii care apar intr-o protezare de san apar datorita alegerii exagerate a protezelor dincolo de cat este corpul.

Nu pot sa pun o proteza mai mult decat se intinde pielea. Ca atare, am o variatie de 1 cm peste. Tot ce depaseste peste va reprezenta sursa unor dezastre cateodata postoperator, cu distrugerea glandei mamare, deformarea sanului. Recomand de aceea pacientelor sa foloseasca proteze mai usoare, mai mici si sa aducem suplimentar tesut adipos propriu pentru remodelarea sanului. Sau sa folosim proteze alese dimensional pe inaltime, latime, bombare, consistenta de silicon in interior, naturale, cu maximum de proiectie pentru a da ideea de cupa, nu prin cresterea sanului in baza, latime, iesind din cadrul toracic, ci prin cresterea anteroposterioara. Aceasta da ideea de crestere a sanilor.

S-a constatat ca orice proteza care depaseste ca greutate 250 de ml sau grame, nu poate fi purtata de pielea umana in conditiile gravitatii terestre fara riscul de distrugere si deformare.

Injectarile ulterioare de grasime pot fi folosite ca factor de corectie ca forma, ca ameliorare a vizibilitatii unor dezavantaje legate de proteza: palparea si vizibilitatea protezei, valurile pe care le creeaza proteza, lucruri pe care pacienta le observa in anumite pozitii. Si atunci vii cu tesut adipos. Sunt studii si s-a constatat ca injectarea de tesut adipos reduce si incidenta capsulei contractile.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Este sigur sa alegi silicoanele si pastilele ...

Marirea si marimea sanilor sunt subiecte importante pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Astazi sunt pe piata o multime de oferte, de la clinicile de chirugie plastica, pana la alifii, medicamente si suplimente alimentare, menite sa dea un plus de volum bustului feminin. Ce ai zice daca ...

 
Operatia de marire a sanilor cu injectarea de ...

Cate dintre noi nu suntem preocupate de marimea sanilor, mai ales daca acestia sunt prea mici? Multe femei sunt preocupate de dimensiunile reduse sau aspectul sanilor, aceasta imperfectiune poate fi chiar sursa unor complexe psihice majore, a neincrederii in sine, care pot influenta nefavorabil ...

 
Prefera barbatii sanii naturali sau silicoanele?

Socant sau nu insa barbatilor le plac sanii femeilor in general. Cam orice fel de sani, fie ei mari sau mici, naturali sau siliconati! In spirijinul acestei teorii deja au inceput sa vina si o multime de studii legate de preferintele barbatilor pentru o anumita marime a sanilor si de presupusa ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani