Bust.ro is for sale.
Contact us
Marirea sanilor 100% natural si sigur. Tehnici garantate pentru marirea sanilor!

informatii despre sani alimentatie cresterea sanilor exercitii pentru marirea sanilor tratamente marirea sanilor pastile crestere sani implantul cu silicon comanda manualul!

Ce ai vrea sa stii despre operatia de marire a sanilor?

Daca ai de gand sa iti maresti sanii prin alte metode decat cele naturale si te decizi sa treci prin operatia de marire a sanilor, atunci cu siguranta va trebui sa gasesti raspunsul la urmatoarele intrebari referitoare la riscurile operatiei de marire a sanilor, banii de care vei avea nevoie etc.

Trebuie inlocuite dupa o anumita perioada implanturile mamare?

Protezele mamare din zilele de azi nu vin cu termen de valabilitate, media lor de inlocuire este cu aproximatie 15-20 de ani. Bineinteles ca in unele cazuri unde apar complicatii este necesara schimbarea implanturilor, dar in situatii normale pot sta in corp pana la 15 chiar si 20 de ani.

Statisticile arata insa ca 20% dintre femeile ce au trecut printr-o operatie de marire a sanilor cu imaplnt mamar cu scop estetic au fost nevoie sa isi scoata sau inlocuiasca implanturile mamare la aproximativ 10 ani de la operatie. In cazul femeilor ce au trecut printr-o operatie de reconstructie mamara, procentul se afla la 50%.

Este interzis vreunei femei sa faca operatia de marire a sanilor?

In general, orice femeie poate sa-si faca interventie de marire a sanilor. Insa, trebuie sa precizez ca marirea sanilor este contraindicata atunci cand pacienta este insarcinata sau sunt prezente probleme de cancer la nivelul sanului.

Chiar si dupa sarcina se recomanda sa astepti 3-4 luni dupa terminarea alaptarii pentru a apela la interventia de marirea sanilor cu implant mamar.

Poate afecta implantul mamar sarcina sau alaptarea?

In timpul sarciniii sanii tai vor creste. Implantul mamar este asezat in spatele glandei mamare, deci nu va avea cum sa ii afecteze dezvoltarea naturala. Dupa sarcina si in timpul alaptarii sanul se umple, iar la finalul alaptarii sanul se intoarce la forma lui anterioara.

Implantul mamar nu impieteaza conductele de lapte, productia de lapte si nici glanda mamara, astfel incat sa iti creeze vreun fel de problema in momentul alaptarii.

Ce este Macrolane? Se foloseste injectia cu Macrolane in Romania?

Macrolane-ul este un acid hialuronic si este injectat cu o tehnica speciala in sani sub glandula. Unul dintre cele mai mari dezaavantaje ale acestuia este pretul sau extrem de ridicat, uneori ajungand sa coste chiar cat intreaga operatie de marire a sanilor sau chiar mai mult!

Nu poate mari sanii cu mai mult de 130cc, ceea ce ofera o marire a sanilor sub asteptarile celor mai multe dintre paciente.

Un alt neajuns al acestei tehnici, cu Macrolane este acela ca rezultatul are "data de expirare", efectul de sani mari durand numai 2 ani. Pasul necesar evident ar fi reinjectarea acidului hialuronic, in favoarea unei operatii de marire a sanilor cu implant mamar.

Da, aceasta metoda Macrolane exista si in Romania.

Cat costa operatia de implant mamar?

In general, un chirurg bun va efectua o interventie de marire a sanilor cu 3000-5000 euro, chiar si cu 5500 euro. Asadar, pretul difera de la un chirurg la altul, de obicei cei cu experienta mai mare au si pretul mai mare pentru operatia de marire a sanilor cu implant mamar.

Daca esti interesata de o astfel de interventie este indicat sa te informezi cat mai mult despre ea si sa faci o lista cu toate problemele si curiozitatile legate de aceasta operatie, sa te consulti cu mai multi medici chirurgi.

Daca dai peste un medic ce nu iti va pune in vedere si complicatiile ce pot aparea in timpul operatiei de marire a sanilor cu implant mamar, nu il alege, intrucat un chirurg estetician de calitate te va informa in legatura cu orice amanunt referitor la operatia de marire a sanilor.Apeleaza la metodele naturale pentru marirea sanilor!

Singurele metode naturale de cresterea sanilor cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, tratamente naturiste pentru stimulare hormonala, alaturi de un plan alimentar adecvat, impreuna obtinandu-se rezultate garantate si ireversibile, ce duc la o marire a sanilor cu 1-2 marimi respectiv 10-15 centimetri la circumferinta bustului - indiferent de datele genetice ale subiectului, in maxim 2-3 luni.
Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru marirea sanilor


Comanda acum!

Manualul complet pentru marirea sanilor
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre cresterea sanilor:


 
Diferenta intre implantul cu silicoane si ...

In momentul de fata, operatia de marire a bustului a intrecut orice operatie cu aplicare de proteze. Astazi, chirurgii apeleaza la tehnici complexe de reconstructie mamara. Am discutat chiar cu cativa specialisti pentru a afla toate detaliile despre operatie de marire a sanilor cu implant de ...

 
Cele mai frecvente intrebari legate de operatia de ...

Nimeni nu poate contesta faptul ca aspectul si volumul sanilor a reprezentat un simbol al feminitatii din cele mai indepartate timpuri: mai mari, mai mici, mai rotunzi, mai alungiti, mai drepti, mai lasati, mai ridicati, si, desigur, cat mai evidenti. De ce sa alegi implantul mamar? Exista un ...

 
Ce prefera barbatii - femeile naturale sau pe cele ...

Traim intr-o societate avida, insetata dupa metode de infrumusetare, de la reguli simple de ingrijire a tenului pana la marirea sanilor cu silicoane. Toate subiectele referitoare la felul in care aratam sunt intens dezbatute, iar bustul femeilor este in mod egal privit cu importanta. Desigur ca ...


Ai intrebari despre marirea sanilor?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea sanilor este facilitata de unii factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata in mod natural prin alimentatie, tratamente si pastile naturiste, exercitii specifice pentru marirea sanilor, tonifiere si masaj, pastrarea posturii corecte iar in ultima instanta si prin operatia de implant cu silicon. Afla mai multe despre marirea sanilor!

Dr. Marian Vornicu

informatii despre sani